mandag den 16. juni 2014

Ezzence.dk

I sidste uge bestilte jeg nogle småting på Ezzence.dk som du kan besøge ved at klikke her .. Jeg har handlet en del  på andre hjemmesider når jeg skal have hårprodukter, men lige denne netbutik var ny for mig. Jeg fandt deres hjemmeside via en Google-søgning og det virkede som om de både havde bredt sortiment og gode priser. Generelt handler jeg mere på nettet end i butikker - det er ofte billigere og så er det bare nemmere. Man kan gøre det i pausen på jobbet eller om aftenen når man ser TV, og så kommer det jo bare et par dage efter. What's not to like?

Nå men tilbage til Ezzence.dk - jeg bestilte to produkter. Det ene var Kevin Murphy Fresh.Hair som er en tørshampoo som jeg engang fik som prøve i en Glossybox. Jeg synes den virkede meget bedre end andre tørshampooer fordi man netop ikke fik den der hvide "rest" i håret af den, plus den dufter herligt. Så den måtte jeg altså eje i fuld størrelse - og den skuffer bestemt ikke! Det er virkelig pengene værd synes jeg.

Den anden er en gammel kending hos mig, men i fornyet form. Da jeg i 2009 holdte op med at tage solarie måtte jeg jo finde en anden måde at holde min sommerkulør. Og så er det jo selvbruner man kaster sig over - og der er maaaange på markedet. Men jeg blev fan af Sunspas Tan-in-a-can fordi det var en spray og den gav en lækker farve som ikke var for orange. Og så opdagede jeg at Ezzence.dk havde "Fitness" versionen som åbenbart skulle holde bedre hvis man sveder/bader meget. Og så var den på 250 ml hvor de normale kun er på 150 ml. Jeg har ikke prøvet den endnu, men det skal jeg gøre i den kommende uge måske. Lige nu har jeg bare en fin farve efter jeg tilbragte sidste weekend i solen hos moar.

Men det gik hurtigt fra bestilling til modtagelse - så den kommer da på min liste over steder man roligt kan handle på nettet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!