onsdag den 18. juni 2014

Forsikring skal der til ..

De siger at gode råd er gratis - eller var det omvendt? En af mine venner skrev til mig på Facebook den anden dag og spurgte mig til råds omkring forsikring. Jeg ved ikke om jeg udstråler "styr på det" eller om det er fordi jeg er lidt ældre end ham og han tænker at ældre = klogere, men jeg vil da altid hjælpe! Min kære ven er egentlig "fjenden" for mig fordi han samler på Apple produkter. Han har sin iPhone, sin iPad, sin iPad mini (fordi en var ikke nok), hans Macbook, og Apple TV. Der er sådan ser ikke den ting fra Apple som den knægt ikke allerede ejer. Men det er jo dyre ting, som måske giver dig et højere indbo beløb end det som indgår i almindelige Indboforsikringer - hvis uheldet skulle være ude!Forsikringer generelt er jo lidt en love-hate ting. Selvfølgelig skal man have forsikringer, men når der ikke sker noget betaler man jo til ingenting. Men de lever jo på "better safe than sorry" konceptet, og når ulykken sker er man virkelig glad for at man har forsikring på sine dyre ejendele!

Så mit råd er at sørge for at man har følgende 3 forsikringer:
Ulykkesforsikring (Nogle har forsikring via arbejdet som gælder for ulykker som sker på arbejdspladsen, men meget kan ske i fritiden så jeg vil klart anbefale det!)
Indboforsikring (Sørg for at dit indbo-beløb er helt up to date, og se gerne efter indboforsikringer som også har rejseforsikring eller andre bonusforsikringer i)
Bilforsikring (hvis man har bil! Kasko er jo obligatorisk, men er din bil nyere end 5-6 år så kan det også svare sig at tage en helforsikring synes jeg.)

Og hvilket firma skal man så vælge? Jo nu har jeg brugt en uges tid på at kigge lidt rundt og er man som mig en tøs under 30 som bor i Storkøbenhavn så er der mange fordele ved Topdanmark, som du kan læse mere om ved at klikke her .. Det gør mig tryg at vide at de har eksisteret længe og de derfor burde have styr på tingene. Nye firmaer kan have gode slogans men det er sjældent de faktisk har noget at have det i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!