lørdag den 28. juni 2014

T-shirtmode Esprit

På sådan en trist og grå lørdag kan man godt komme til at kigge lidt på webshops. Og for at prøve noget andet landede jeg på Esprits hjemmeside.

Jeg har i mange år haft tendens til at købe ærmeløse toppe - det fungerer også fint om sommeren, men om vinteren havde det været rart med lidt ærme indenunder striktrøjerne. Derfor har jeg de sidste par uger haft fokus på T-shirts. Det er lidt en beklædningsdel som jeg har overset fordi jeg har grimme minder fra mine teenage-år med stramme t-shirts og bare mavser. Men I'm getting over it - og de her T-shirts i viskose-blanding er jo så lækre at have på. På Esprits hjemmeside kan man desuden søge på "viskose" og så dele det op i bl.a. "t-shirts".

Her er nogle af mine favoritter:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!