torsdag den 24. juli 2014

Indretningsdetaljer fra Magasin

Jeg er helt syg med indretning - jeg er bare ikke selv så god til det. Jeg kan bruge evigheder på Instagram kontoer med indretning og at fordybe mig en hel søndag i Boligmagasinet. Jeg synes det er så FEDT med et tjekket hjem - problemet er bare for mig at få mit hjem til at se ud som i bladene, eller at holde dem sådan!

Da mor og jeg var i KBH på shoppingweekend i November sidste år tilbragte vi rigtig meget tid på Magasins bolig-etage, fordi der er bare så mange ting man vil have med hjem! Jeg kunne let tage det hele med hjem, men så havde jeg endt i Luksusfælden eller fængsel - og det er det ikke værd! Men der er nogle småting som jeg gerne vil spare op til - nogle små klassiske ting som jeg tror vil passe ind i mit nuværende og fremtidige hjem (pigen som stadig drømmer om at blive gift og bo i et lille hus med min udkårne)..

Jeg er vild med dansk design og har brugt mange penge på Georg Jensen lysestager og lidt fra Royal Copenhagen. Det er sådan nogle klassiske ting som jeg synes går så fint sammen med mine IKEA møbler, selvom 2 stager koster det samme som en hel kommode! De siger man kan gøre det med tøj, så jeg tror på den også går med indretning - at mixe dyrt og billigere ting.

Her er nogle af mine ønsker fra Magasin:

Kaj Bojesen aben, en klassiker som passer ind i alle hjem!
Kubus 4 by Lassen - enkel men smuk!


AJ Bankers vægur - jeg har det allerede, men ville gerne have den lille udgave til mit køkken!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!