søndag den 20. juli 2014

Når man bliver forkælet ..

Det sker ikke så tit, men igår blev jeg godt nok forkælet. Jeg startede dagen med et roadtrip til Næstved med søde Nettepigen, for lige at fikse "vipper'n". Det var jo herligt som altid at tilbringe tid med min søde og smukke (og desuden flot gravide) veninde gennem næsten 10 år.. Vi spiste frokost på Café Noer (den nye er det vel, for os som ikke kommer for tit til Næstved) - og det var lige hvad man havde brug for når man glemte morgenmaden.

Da jeg kom hjem fik jeg en SMS om at min karet var på vej. Og rigtig nok blev man hentet i en fin lille Audi. Jeg måtte ikke vide hvad vi skulle, andet end jeg kunne klæde mig lidt casual. Vi kørte mod Amager (of course) og jeg havde de vildeste sommerfugle. Jeg elsker overraskelser men min OCD er lidt usamarbejdsvillig når det kommer til spontanitet og ikke lige at vide hvad jeg skal. Men vi endte på en parkeringsplads ved nogle fine grønne områder, og fra bagagerummet blev der hentet et tæppe og en taske. Vi fandt en plads i solen (herligt sommervejr, lad det aldrig stoppe), og så pakkede han tasken ud. Der var vindruer, kirsebær, jordbær, ostesquares og en flaske hvidvin til moi (fordi jeg ikke skulle køre). Vi endte med at skippe aftensmaden fordi det var så skide hyggeligt i solen og vi havde jo i princippet mad.

Ved halv-8 tiden pakkede vi sammen og så skulle vi åbenbart videre. Vi kørte lidt mere rundt på Amager og jeg fik endelig set Flyvergrillen, som min Marcus så gerne vil se. Vi stoppede lige ind i Føtex for at købe sodavand og lidt chips.. Så skulle vi mod Lynge sagde GPS'en hvor vi endte på vores endestation: Drive In Bio. Jeg har så gerne ville derhen næsten siden jeg fik kørekort, og så var det Transformers vi skulle se! Så hyggeligt og faktisk en god film selvom det var uden Shia.


Så ved 2-tiden kom vi endelig i seng - efter en helt fantastisk dag! Jeg er slet ikke vandt til den slags oplevelser så jeg er stadig lidt paf.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!