torsdag den 10. juli 2014

På eventyr i Knuthenborg

I lørdags blev Tanya, Mads og jeg inviteret i Knuthenborg Safari Park af mor. Jeg havde ikke været der siden 2012 med Mathias – så det var jo med lidt sommerfugle i maven jeg takkede ja til mors invitation. Jeg elsker dyr – og selvom jeg ikke bryder mig om at de er spærret inde, så ved jeg at de i Knuthenborg i det mindste får relativt meget plads at gå på..
Vi tog af sted lige omkring 10:30 tiden i Mads’ bil (fordi den har 4 døre) og var dernede en lille times tid efter. Det var bare så hyggeligt og vi var rigtig heldige med vejret. Vi fik set og klappet alle de dyr vi ville, undtagen lige elgen. Men jeg kan ikke leve med at den elg de har dernede er ALENE – der er min kærlighed til elge for stor til at acceptere denne ensomme elgs skæbne!
Jeg ville bruge vores lille udflugt til at teste min nye telefons kamera-skills af, så jeg filmede en del i løbet af dagen og så i mandags var jeg hos brormand for at klippe det sammen.  Min bror er skide dygtig og hurtig til at klippe – og resultatet er jo skide flot! You gotta admit!
Jeg tror måske jeg skal filme igen på søndag når jeg skal på eventyr med skønne mennesker – så glæd jer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!