fredag den 11. juli 2014

Webshop tip: Choopin

Jeg har sagt det før og siger det gerne igen: Jeg elsker at shoppe på nettet. Og så meget som jeg er fan af de webshops jeg plejer at bruge så kan jeg også godt li' at teste nogle andre. Til dels fordi de kan føre mærker som ikke findes andre steder, og til dels fordi man skal støtte op om de små webshops også. Det er den eneste måde at få fart på økonomien, people!

En af de nye webshops jeg har fundet er Choopin.dk - det er en rigtig lækker webshop, rent udseende- og navigeringsmæssigt, og så har de nogle lidt mere spændende tøjmærker såsom Soaked in Luxury, Day Birger et Mikkelsen, og Nümph (som jeg el-el-elsker men har alt for lidt tøj fra).. De har gratis levering, så det er heller ikke fordi det er dårligere vilkår end de andre webshops jeg bruger..

Det skal også lige nævnes at de har mærket 5Preview på shoppen, så tag lige at give det et kig også! Se lige denne her top til 399 kr på tilbud:


Og nu nævnte jeg selv at de har Nümph, så det er klart at jeg lige må dele mine must-haves fra mærket. De har altid lavet nogle fede og anderledes ting, men i takt med jeg er blevet lidt mere "voksen" (ad!) så er mine tøjkøb også mere klassisk og hverdagsagtige. Her kommer de så, people:


Bria t-shirt Pinkdiva, 149 kr.  |  Missy jumpsuit, 449 kr.
Ciara sweat, 199 kr (tilbud) | Dolly pants, 399 krIngen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!