lørdag den 23. august 2014

Blast from the past: Friis & Co.

Da jeg gik i gymnasiet var mærket "Friis & Co." bare the shit! Det var det mærke som man ville have i tasker og sko - og jeg kan huske mange besøg nede i butikkerne i byen for at kigge på deres ting. Jeg havde selv 3-4 tasker derfra og måske 2 par sko (når man bruger 35 i sko er det svært at købe sko de almindelige steder).

Friis & Co har i år været rigtig meget fremme med deres Espadrilles - en skomodel inspireret af spansk kultur, som navnet også hentyder. Det er en slags "hjemmesko" lidt som kinasko som man kan bruge til shorts, nederdele, bukser, osv. De har basic stof-modellen i sort, hvid og leopard til 100 kr. Det er da noget som alle lige kan finde i deres budget.
Jeg er mest fan af jeres tasker - de formår altid at lave både store og små tasker i en stil som jeg kan li'. Kendetegnet er det samme som dengang - deres logo, en slags fleur de lis. Se eksempelvis denne her, ret fede hverdagstaske med plads til alt. Og det som altid rammer hos mig er deres priser - den koster nemlig kun 400 kr!

Men en stor favorit, som jeg faktisk meget voldsomt overvejer at købe - er denne her "bæltetaske". Jeg har godt set dem i gadebilledet, og min kusine Line "rocker looket" så jeg ved det fungerer. Men jeg har indtil nu bare været en iagtager og ikke selv købt mig sådan en. Men denne her - sort med nitter, just the way I like it - og sat ned fra 500 til 250 kr. Seriously - what's not to like?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!