tirsdag den 12. august 2014

Bling til ravnen fra Aveny

Alle der kender mig bare lidt kender til min fortid! Min fortid som ravn altså - fordi alt hvad der glimter, glittrer og skinner kan jeg ikke holde mig fra. At lade mig gå ind i en smykkeforretning er ren tortur fordi jeg har dyr smag, og falder altid for det mest flest diamanter. It's a nasty habit, I know!

Men derfor må jeg jo godt lade mig friste på webshops - fordi jeg ikke bare lige kan "komme til" at shoppe en halskæde til 10.000 kr. Ja det er som om de skjuler beløbene bedre i butikken, så man først ser det EFTER man er hovedkulds forelsket i noget .. Snedige, de der smykkebutikker.
Men anyways, jeg har ladet mig selv bruge lidt tid på Avenys hjemmeside her på det sidste. De har så mange fine ting - og nogle af dem passer endda til en fattig teknisk supporters pengepung.

Jeg har stenet en del på Jewls CPH smykker derinde - måske fordi de lige nu kører kampagne med 50%? Vi er sgu da alle nogle suckers for tilbud og kampagner! Hvad med denne her lille smuksak, til kun 625 kr - normalpris 1249? Med mig og min stjerne-fetish er det da lige noget for mig. Jeg er gået lidt væk fra guldsmykker, men jeg kunne godt fristes!


Til hverdag går jeg med et par guld hoops, sådan lige en 1½ cm i diameter så de er perfekte til hverdag og praktiske fordi de ikke hænger fat i noget. Jeg har længe været vild med sort rhodineret sølv-smykker, så da jeg faldt over dem her nedenfor var jeg så ret overbevist om at dem skal jeg da lige købe til mig selv inden året er omme. De er så 2½ cm i stedet, og ved ikke om de tåler at jeg går i bad med dem og sover med dem som jeg gør med mine guldhoops, men jeg elsker at de er sorte med bling ;D Lige nu koster de 568 kr, så måske skal jeg give mig selv dem efter ferien.. Måske ..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!