onsdag den 27. august 2014

Efterårsmode: Armbåndsure fra Uniwatches

Om sommeren har jeg ikke fokus på smykker og den slags, nok mest fordi man ikke vil have hvide streger fra halskæder og ure. Men nu nærmer efteråret sig og så tænker jeg især på ure. Jeg har selv 2 Dolce Gabanna ure og et enkelt fra Pilgrim - men jeg er blevet ret vild med en anden stil.

Derfor klikkede jeg mig lige ind på Uniwatches.dk - bare lige for at se hvad de mon kunne tilbyde mig. Og jeg blev da langt fra skuffet - så mange fede modeller i forskellige stilarter. Og især lige i den stil som jeg ledte efter - det er den der rosé-guld som er meget fremme nu, og så i en lidt herre-urs stil. Og alle der kender mig ved hvor VILD jeg er med Marc Jacobs, som det OGSÅ har på Uniwatches.dk !!

Klik på dette link for at komme direkte til deres udvalg af Marc Jacobs armbåndsure. Mit håndled er ret småt så jeg skal nok vælge nogle af jeres Mini Amy modeller men jeg bliver simpelthen bare nødt til lige at vise jer nogle af mine favoritter fra hjemmesiden:


Marc Jacobs MBM3156 - til 2655 kr.
Marc Jacobs MBM3077 - til 1800 kr.
Marc Jacobs MBM1225 - til 1800 kr.

De har helt vildt mange flotte ure, til gode priser, og til både damer og herrer. Så hvis man som jeg synes ure er en fed accessory, eller skal give et ur i gave så tag lige et kig på Uniwatches.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!