fredag den 22. august 2014

Hvide bisser?

Jeg har faktisk været heldig med mine bisser - de er ret så pæne og lige og de er ikke misfarvede. Det kan have noget at gøre med at jeg ikke drikker kaffe og aldrig har røget (puds lige glorien!).. Men når man ser de der amerikanske programmer med deres is-hvide tænder kan man stadig godt få lyst til at have lidt hvidere tænder.

Jeg har prøvet lidt forskellige tandpastaer som skulle have whitening effekt, men det er jo ikke nogle drastiske resultater man får ud af dem. Jeg har også engang prøvet nogle whitening strips, som skulle klistres på tænderne og sidde en halv time. Jeg savlede så meget - ekstremt charmerende, I know!

Så nu har jeg hørt om DanSmile - og at de har et produkt som skulle virke helt vildt godt, hvor man bare skal bruge det i stedet for tandpasta. Det er Clean & White skum - en blegeskum som, ifølge dem selv, "virker ved at fjerne de misfarvninger der er opstået ved f.eks. rygning, kaffe, rødvin og andre farvede fødevarer. Fordelen ved denne blegeskum, frem for almindelige tandpastaer, er at de meget små partikler i skummen, trænger ind, hvor en almindelig tandpasta ikke kan komme." Det lyder sgu da meget godt, og vigtigt at alt - let at bruge!

Hvis du, som jeg, har fået lyst til at prøve produktet kan du læse mere og købe det via DanSmiles egen hjemmeside - klik bare på linket på billedet nedenfor!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!