onsdag den 20. august 2014

Min absolut favoritshop: Nicehair.dk

Der kan ikke siges nok rosende ord om Nicehair.dk - jeg har nok handler derfra en små 5 gange nu og bliver aldrig skuffet. Grunden til jeg faldt over dem i første omgang var fordi deres priser er super konkurrencedygtige! Jeg elsker frisør-produkter, men vil ikke betale 200 kr for en shampoo! Og hos Nicehair.dk får man jo de samme gode produkter til en brøkdel af prisen - det er noget man ikke kan klage over. Og så har de mere end bare hår-produkter - de har også parfumer, hudpleje, make-up og endda smykker!

De leverer hurtigt, og selv når man ikke køber for over 500 kr og fragten er gratis, koster det kun 29 kr at få sendt sine varer hjem. Jeg har tendens til at vente til jeg mangler produkter for over 500, bare for at slippe for fragten! Og så er det jo ekstra spændende når der kommer en STOR pakke, am I right?

Min seneste pakke fra Nicehair.dk var fyldt med produkter til mit hår. Jeg har nu valgt at tage en periode uden frisør, til dels fordi min favoritfrisør bor i Växjö og det er lidt langt og til dels fordi jeg gerne vil se hvor langt mit hår kan blive når det ikke klippes hver 3. måned som jeg plejer. Så nu er det 5 måneder siden jeg var hos frisøren og så vil jeg give mit hår en masse god næring at køre på.


Først og fremmest var det shampoo og balsam fra Australian Native Botanicals i deres Intensive Care serie. For jer der ikke kender mærket kommer her en beskrivelse fra Nicehair.dk:
"Lav CO2 og miljørigtig produktion er en stor del af Australian Native Botanicals. Som en del af en miljørigtig økonomisk produktion af bæredygtige råmaterialer og genbrugsmaterialer kan Australian Native Botanicals med stolthed sige at de er et brand der går op i miljøet."

Det næste jeg skulle prøve var Coconut water fra Natural World. Mit hår er altid rigtig tørt og glansløst efter badet så det her skulle hjælpe på det. Jeg er ihvertfald helt vild med duften - kokos! For jer der ikke kender til Natural World får I lige beskrivelsen med der også:
"Natural World er et nyt og innovativt luksus skønheds brand, til overkommelige priser, skabt i hjertet af Soho, London.Natural World har to serier med nogle af de mest kendte og elskede ingredienser, nemlig Argan Olie og Brasiliansk Keratin."

Det sidste i kassen fra Nicehair.dk var min yndlings saltvandsspray fra Kérastase. Den dufter dejligt og giver mit hår de helt rigtige beachy waves! Det er virkelig et HG (Holy Grail) produkt for mig! Kérastase kender de fleste fra frisørsalonen - det er de der produkter der får dig til at ligne en superstjerne når du forlader salonen! Det er bare et kvalitetsmærke - der er ingen diskussion der! Nå ja og så fik jeg en slikkepind også - det er som om de kender mig! ;D


Det sidste jeg lige vil nævne er at Nicehair.dk er ved at åbne en international side - så de bliver snart verdenskendte! Siden kommer til at hedde Nicebeauty.com - og så kommer de for alvor til at konkurrere med de store udenlandske webshops. Jeg kender da især en webshop de gerne må vælte af pinden - men jeg siger iiiiikke noget!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!