tirsdag den 19. august 2014

Weekend i "syden"

Fredag var vi i Tivoli - det var meningen at vi skulle prøve ting hele dagen, spise middag derinde og så høre Oh Land til Fredagsrock. Men der kom for mange øl indenbords og vi kunne ikke rigtig forsvare at spise middag derinde til MINIMUM 250 kr. Forstå mig ret, jeg ELSKER Tivoli (Det er jo det mest magiske sted i hele verden), men det er bare for dyrt at spise derinde når man allerede har lagt 300 kr på indgang og turpas!


Da der ikke lige er råd til at rejse til udlandet lige PT valgte vi en tur "sydpå", forstået på den måde at vi tog ned til min søde mor på Sydsjælland.. Lørdag skulle mor på aftenvagt så vi slog os sammen med kusinerne og lavede lækker lasagne. Julie stod for det meste, selvom hendes fod er brækket lige nu. Det er skide synd for hende hvis hun skal stoppe i Beredsskabsstyrelsen pga en skade hun har fået under arbejde for dem. Jeg håber sgu de finder noget adminstrativt de næste 3-4 uger og så sætter hende forsigtigt igang igen. Hun er så glad for det jo!

Søndag var vi ude og gå med hundene og bagefter gik vi igang med brætspil. Jeg ved ikke lige hvem der fik den idé men det var skide hyggeligt. Ham den søde, var knap så sød til brætspil, da han endte med at vinde over både mor og jeg i både Europaspillet og i Matador. Svin! Og han fik endda lov til at se BIF - SønderjyskE på mors TV! Om aftenen lavede mor stegt flæsk med persillesovs - omnomnomnom! Og så fik vi set "De Grønne Slagtere" som han har citeret de sidste par dage/uger (who's counting anyway!).
Det lader til at omkring søndag aften opdagede min krop at jeg har ferie - så der startede min blærebetændelse. Jeg har ikke haft det i så mange år - og så kommer det lige nu, når jeg har ferie, og IKKE gider ligge på sofaen med tranebær og vand! Men det er åbenbart hvad jeg skal - fedt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!