mandag den 29. september 2014

DIY 2014: Projekt Sengegavl

Endelig, endelig, ENDELIG!! Jeg har i over 2 år drømt om at bygge min egen sengegavl og nu er det endelig sket!
Igår ved 15-tiden påbegyndte Michael og jeg projektet og ca 7 timer senere stod den færdig. Dog lige med pause til at køre til Silvan (of course manglede vi noget, til trods for jeg føler jeg har tilbragt den sidste uge i byggemarkeder!) og til at lave og spise aftensmad. Og den er såååå fed.. Vi overvejer næsten at begynde at lave dem til andre - så hvis der er nogen der læser med her som vil have en overfed sengegavl som vores, så skriv lige!!

Materialer vi brugte:
Spånplade
Polyetherskum
Pladevat
Møbelstof
Knapper
Spraylim
Hæftepistol
Boremaskine + træbor
Nåle
Sytråd
To friske unge mennesker og en ledig søndag ..

Projektet var som sådan ikke svært, det var mere fordi det ikke lige var overstået på 1 time. Der var en masse detalje-arbejde - især knapperne, som vi selv har lavet.. Eller jeg har klippet skabelonen ud i vores møbelstof, riet langs kanten og så har Michael fugtet og "banket" knappen. 15 styks, ladies and gentleman - det var nok noget af det som tog længst tid - og så teamworket for at sy dem fast og spænde dem efter..

Og så kommer den obligatoriske billede-spam - sådan er det altid med mig. Jeg kan jo ikke lade være ;DIngen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!