tirsdag den 23. september 2014

Lir til håret: Uniq One All-in-One

Det er vidst ingen hemmelighed at jeg farver mit hår - og min ombre farve giver desværre lidt tørre spidser. Og selvfølgelig bruger jeg både balsam og hårkur, men der skal mere til. Det kender alle os piger som har lysnet hår nok til.

Kender I Uniq One? Da jeg arbejdede i Sverge fik vi det her produkt på lager, og alle pigerne var helt vilde. Jeg havde dog aldrig hørt om det, så jeg måtte lige bruge min gode ven Makeupalley for at finde ud af hvad hypen var for. Og rigtig nok - der var rigtig mange som ser det som deres number one produkt. Det findes i orginal og en variant som dufter af kokos. Dog har jeg i mine unge dage drukket lidt for meget Malibu til at kunne klare duften af kokos!
I Danmark køber man den hos LookPerfect og prisen er kun 69 kr for 150 ml, Så hvad kan den? Det er sådan et alt-i-et produkt som påføres håret efter vask - så det er en leave-in hårkur/olie kan man sige. Jeg kan ikke forklare egenskaberne bedre end skaberne selv, så i får dem lige her:

10 fordele ved unique all in-one hair treatment
 1. Genopretter tørt og ødelagt hår
 2. Tilfører glans og eliminerer krus
 3. Beskytter mod varme
 4. Gør håret silkeblødt
 5. Beskytter mod tab af farve med
 6. UVA/UVB beskyttelse
 7. Gør håret nemmere at frisere
 8. Gør håret meget mere medgørligt
 9. Får frisuren til at holde længere
 10. Forebygger spaltede spidser
 11. Giver håret naturlig fylde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!