lørdag den 27. september 2014

Nette og Kennys bryllup

Denne lørdag var vi tidlig oppe, fordi vi havde fået en ganske særlig invitation - nemlig til bryllup hos min dejlige veninde Annette og hendes kæreste Kenny (hendes egne ord "Jeg kan ikke vænne mig til at kalde ham min forlovede" - søde unge!)
Da klokken var omkring 10:15 ankom vi til vielsesstedet og nåede lige at se en stor - og megafed - limosine cruise forbi os. Michael nåede lige at sige at han glædede sig til at se Nettes kjole, hvortil jeg svarede at jeg ikke vidste hvordan den så ud - og så stod hun ud af limosinen. Som en prinsesse - hold nu op jeg var ved at tude.. Hun gik rundt og hilste på alle og da hun nåede til mig kunne jeg lige få fremstammet "Du ser dejlig ud, smukke" .. Vi fulgtes med resten af gæsterne ind og tog plads, og var alle vidne til at de to dejlige mennesker fik sagt deres ja til hinanden. Michael lagde mærke til noget som jeg selv overså - at da de fik lov til at give hinanden kysset så sukkede Kenny dybt.. Michael mente at det var noget som kun mænd kan sætte sig ind i - "Puha, så er det sværeste ved brylluppet overstået". Årh søde Kenny - han er godt nok en dejlig fyr..
Vi kørte så videre til receptionen hvor vi blev budt på et glas bobler og inviteret ud til at overvære en polsk tradition. Hverken Michael eller jeg - eller nogle af de andre gæster - så ud til at forst helt hvad vi skulle se. Men brudeparret stod foran alle gæsterne med hver sit glas (nok ikke champagne i Nettes glas) og så skålede med os. Og vupti så kylede de deres glas over skulderen direkte ind i husmuren! Et chok jeg fik! Men det var åbenbart traditionen!

Vi fik snakket lidt med Nettes far mens vi spiste nogle lækre pindemadder og lækker. Men desværre skulle Michael på arbejde i eftermiddag så vi måtte smutte lidt før end planlagt. Vi gik over til brudeparret og deres familie - hvor der blev skålet i vodka - og fik sagt farvel til dem. Kenny måtte lige have Michael med ud og se hans motorcykel - nok en gift mand men stadig en drengerøv. Sådan kan vi li' dem, ikke Nettemus? Årh jeg bobler stadig lidt indeni af glæde på Nette og Kennys vegne - og hun var så smuk! Min veninde gennem små 10 år, nu gift og snart med baby. Livet suser forbi og jeg kan ikke følge med ..

Men et kæmpe tillykke endnu engang fra os til det smukke, dejlige, søde brudepar - jeg glæder mig til mange skønne stunder med jer..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!