søndag den 14. september 2014

Tester "It Works" body wrap

Ja man har set flere af de andre kendte bloggere gøre det, og da jeg fik muligheden kunne jeg da ikke sige nej. Jeg ville da også teste It Works body wrap konceptet. Jeg har haft pakken liggende derhjemme et stykke tid men så igår da jeg lige havde et par timer alene tog jeg mig sammen.

Jeg havde fået besked på af min kontaktperson Nina fra itworks.body-wrap.dk at det var bedst at tage bad før i stedet for efter,  så som man kan se på billeder OG VIDEO har jeg håndklæde om hovedet. Ja sørme så - jeg lavede sgu en video til jer ovenikøbet..

Men altså det går ud på at man skal tage denne her wrap på og lade den sidde minimum 45 minutter. Første gang dog kun 45 minutter for lige at se om ens hud reagerer på ingredienserne i wrappen. Cremen på min wrap sad altsammen over på den ene side så jeg måtte lige gnubbe dem lidt sammen for at fordele det. Selve wrappen kan være lidt kold i starten når man tager den på. Og da jeg havde haft den på i ca. 10 min kunne jeg mærke en temperaturforskel på min mave hvor wrappen sad og sådan lidt som om den "arbejdede". Det var ret behageligt. Så skal man drikke en masse vand de næste 72 timer - ca 2-3 liter per dag, for at rense ud i systemet.

Nå men nu til billeder og videoen. Kom gerne med spørgsmål og kommentarer hvis I har nogle. De kan som sagt købes på itworks.body-wrap.dk
72-timers update: Jeg tænkte jeg lige ville skrive en lille opdatering sådan 72 timer efter wrappen. Jeg brugte de efterfølgende par dage på at drikke meget vand og sørge for lige en gang om dagen at smøre den medfølgende "Defining Gel" på om morgenen. Det gjorde også virkelig en forskel lige at sørge for at følge de instrukser. Der sker ikke så meget lige efter wrappen, men det er hvad der sker i kroppen i dagene efter som gør det. Jeg tabte 2 cm omkring taljen, men jeg har været god til at holde softice-fedtet lidt bedre væk i år end normalt. Det er helt sikkert et fedt trick at lave sådan 3 dag før man skal have den der tætsidende kjole på. Jeg tror jeg skal teste en wrap på mine lår som det næste - det er mit største problemområde, som så mange andre ladies! :)