fredag den 26. september 2014

Træningstip: Sjippetov

Det er langt fra hver dag jeg har tid til at tilbringe 1 time eller mere oppe i Fitness World. Tro mig, jeg ville gerne - men jeg skal ikke stille op i nogen fitness-konkurrence, så jeg værdsætter at slappe af ligeså meget som enhver anden. Derfor synes jeg alligevel at det er meget rart at få pulsen op mindst en gang om dagen. Og der kommer dett blogtip ind.

Idag handler det nemlig om et effektivt og desuden billigt redskab som alle burde eje. Det er noget så banalt som et sjippetov. Nu er der gået mode i det der "crossfit" og det er nok en af grundende til at de er fremme igen, men sjipning er bare en effektiv fedtforbænder. Og så kan man gøre det derhjemme, mens man ser TV! Og hvis du vil se nogle eksempler på hvor effektivt sjipning er sammenlignet med andre træningsformer, se bare her.

Hvis du sjipper i 10 minutter med 120 sving i minuttet, svarer det til:
Moderat løb i 12 minutter
Svømning i 12 minutter
Jogging i 30 minutter
Håndbold i 20 minutter

Jeg har selv faldet over det her Sjippetov fra Speed som lige nu er på tilbud til 95 kr hos Wolfgear. Enkelt design som kan indstilles til din højde og med et reb som er slidstærkt og derfor holder i mange år!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!