tirsdag den 14. oktober 2014

Gadget alert!

Ja alle der kender mig ved at jeg er en nørd når der kommer til alt der hedder gadgets, Guilty as charged! Så hver gang jeg hører om en nystartet gadgetside er jeg da ikke bleg for lige at tage et kig..

Det seneste skud på stammen må være www.u5.dk .. De kendetegner sig som selv som værende en gadget webshop, som ud fra designet er mest fokuseret på iPhones. Lige der ved man at jeg ikke kan være med, sådan en inkarneret Samsung pige som jeg nu er - men mange mobilgadgets er jo heldigvis ikke forbeholdt noget mærke.. Og se nu lige - et cover som var nærmest designet til mig: NUTELLA cover til min Samsung Galaxy S5. Låve!


Det virker som om de stadig mangler lige at få nogle af funktionerne på plads på hjemmesiden, men alene det at de har valgt at satse på et produkt som ovenstående gør da at jeg holder øje med dem. Og det burde du måske også..

Håber alle nyder sin efterårsferie - jeg er personligt så heldig ikke at have efterårsferie, og som en bonus har jeg tilsnusket mig en forkølelse der gør at jeg nyser ca. 2 gange i timen. FEDT!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!