tirsdag den 14. oktober 2014

Mine top 3 parfumer

En af mine faste routiner hver dag, selv de dage hvor jeg ikke får makeup på, er at få lidt god dufevand på. Det er sådan en ting jeg tror jeg har set min mor gøre som barn, så det er bare sådan noget jeg gør.

Jeg tænkte jeg ville skrive et lille indlæg om mine top 3 parfumer, og så lige give jer en heads-up omkring hvor man kan købe dem. I mange år gik jeg med den samme duft, og derfor var det ret grænseoverkridende at købe en anden duft end den. Men da jeg og min svenske eks gik fra hinanden følte jeg at jeg ikke kunne eller ville dufte som da jeg var med ham - identity-change-time! Så efter det prøvede jeg mig lidt frem (og heldigt man arbejdede i en parfume-webshop så man kunne købe det billigt).. Nu henviser jeg til Luxplus.dk som jeg har samarbejdet med før - det duer bare!

Number Three: Marc Jacobs "Dot"
Det var duften jeg prøvede som den nye efter mit break-up. Jeg tror jeg faldt for flasken først, og så var duften også bare sød, romantisk, flirtende - måske lidt sådan som jeg følte mig. Det er en let duft, nok mest brugbar i forår og sommer, men jeg bruger den hele året. Og ærligt talt - flasken skal jo stå fremme, ikke gemmes væk i et skab.
Dot kan købes på bl.a. Luxplus i en 50 ml variant her.
Number Two: Marc Jacobs "Daisy Eau So Fresh"
For nogle år siden fik jeg originalen Daisy af min chef da hun havde været på en rejse til udlandet. Det fik vi allesammen på kontoret faktisk - så kunne vi jo passende også gå i ens duft! Og den kan jeg også godt li' men den er lidt skrap i det, og minder mig om en svagere version af mig selv end den jeg er idag. Så derfor da Marc Jacobs kom med varianterne "Sunshine" og "Eau So Fresh" faldt jeg straks for dem. De er også søde og romantiske dufte, men lidt mere helårs-venlige. Og igen er flasken jo perfekt til at vise frem.
Eau So Fresh kan købes på Luxplus i en 125 ml. variant her.

Number One: Estée Lauder "Beyond Paradise"
Jeg duftede allerførst til denne duft da jeg var i Bruxelles i 2004, tror jeg det var. Jeg var dernede til min gudfars bryllup og rendte rundt med min barndomsveninde Stine i et shoppingcenter. Der duftede jeg til en prøve, og synes den var rigtig god - men havde ikke råd til den. Nogle år senere fandt jeg den i Magasin tror jeg og denne gang måtte jeg købe den. Siden da har jeg kun brugt den duft - så i små 10 år brugte jeg den.. Den er sød, tropisk, blomsteragtig, og romantisk. Den er så meget "mig"..
Se Luxplus udvalg af Estee Lauder dufte her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!