fredag den 7. november 2014

Halloween fest i lørdags

I lørdags var der team-event med jobbet, og os som stod for planlægningen havde valgt at det skulle være med halloween tema. Michael og jeg var tidligt oppe for at "sminke os". Oprindeligt skulle han have haft en såkaldt Morphsuit på men vi havde alligevel købt blå ansigtsmaling så han klippede hovedet af dragten og så malede han sig blå i stedet. Jeg hjalp med symbolet i panden og nogle af "konturerne" - og hvis man ikke lige skulle genkende figuren var det altså Dr. Manhattan fra The Watchmen..

Jeg ville være vampyr, men da vores pakke ikke nåede frem fra England måtte jeg improvisere. Det blev "Datteren af et lesbisk par bestående af en heks og en vampyr".. Der blev lagt hvid ansigtsfarve med glimmer (jeg er jo en rigtig Twilight vampyr), så lykkedes det for første gang at lave tape-tricket til min øjenmakeup, og så røde læber, of course. Håret (don't even get me started, Frisør Kongestolen havde jo slet ikke levet op til forventningerne) fik en lilla hårspray frisket op sammen med mine yndlings-krøller. Det var lidt hekse-hår, konkluderede Michael. Tøjet - mit eget ;D

Vi var derude tidligt for at hjælpe til med mad og at pynte. Og så begyndte mine søde kollegaer ellers en for en at ankomme, i flotte kostumer! Det var en hyggelig aften med team-building og kommunikations-øvelser, blandet med den danske alkohol tradition.. Personligt var jeg først hjemme klokken 4 næste morgen, meget træt - og vågnede heldigvis uden de store tømmermænd.

Og så lidt billedespam, af den slags billeder jeg kan tillade mig at vise!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!