lørdag den 29. november 2014

Help each other out

I denne stressede juletid er det især vigtigt at hjælpe hinanden.. Mange er nok gode til at hjælpe venner og bekendte - men hvad med fremmede. Sådan er min mand.. My Hero..

Vi er på vej hjem fra arbejde da vi på Åboulevarden ser en gul Smart med havariblink der holder i et lyskryds. Michael ruller vinduet ned og spørger om han skal have hjælp. Han parkerer bilen, løber over til Smart'en og får hjulpet ejeren med at skubbe bilen ind på en sidegade. 

Han får kørt hans egen bil ind ved siden af og de begynder at lede efter batteriet. Jeg er allerede inde på Smarts hjemmeside på min telefon inden Michael når at spørge om jeg vil Google det - 'cos that's how I roll. Jeg læser mig frem til det skal findes foran passagersædet og får med en youtube-video vist drengene hvordan vi kommer ind til det. Der bliver sat startkabler på og vi får startet bilen, men den lyser stadig i batteri-ikonet hos ham. Vi bliver enige om at han ringer til sin far og bliver hentet, da det er for usikkert at køre hjem til Bagsværd når den ikke lader batteriet. Han tilbyder os 500 kr eller en avlskilling, men vi takker selvfølgelig nej. Hans far kommer trillende om hjørnet i sin - wait for it - Porsche Panamera og vi introduceres som "de herligste mennesker". 

Han takker os igen og vi kører hver til sit. To ting har jeg lært: 1) Min fyr er sgu en downright good guy som spreder good karma. 2) Tak aldrig nej til belønning før man har set hvilken bil den man hjælpers far kører i - fordi goddaaaaym vi kunne godt ha' takket ja til en prøvetur i den Porsche!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!