torsdag den 25. december 2014

Julebobler

Jeg er lige kommet hjem fra min mor af efter en superskøn jule-mini-ferie - og det bobler indeni mig af glæde.. Julen er bare en helt speciel magisk tid.


Mandag aften, da jeg havde fri kl 22, hentede Michael mig og turen gik ned til mor på Sydsjælland. Mor var allerede gået i seng da vi kom derned, men vi fik en hyggelig tur med julemusik og ingen trafik.

Tirsdag - lillejuleaften - fik Michael lov til at bruge sin adventsgave, nemlig det nattøjssæt jeg havde givet ham. Jeg havde også taget mine ternede flonel natbukser med så vi matchede (ååååårh, lol, bræk). Vi hyggede med god morgenmad som mor lavede til os, og en god frokost. Vi fik set jule-TV og en masse YouTube fails. Om aftenen fik Michael lov til at bestemme aftensmaden så vi fik hakkebøffer med løg, kartofler og brun sovs. MUMS, mors hjemmelavede sovs - ingenting slår det! Vi så Home Alone 2 og gik så i seng.

Juleaftensdag fik jeg havregrød med kanel og så smuttede Michael for at køre ind til sin familie. Lone og Jacob kom lige ind forbi og vi fik sagt god jul. Så dukkede min dejlige brormand op, og så var det snart aften. Vi tog os lige en øl og fik så slæbt gaverne op til moster og Niels. Der fik vi hamrende god julemad (og vegetar-varianter til brormand), men igen i år fik jeg ikke mandlen :(
Vi fik sunget julesange (meget helhjertet fra min side, den fik hele armen!) og så var det tid til gaver. Jeg fik bare så mange skønne ting! En kobber-kurv, kobber lanterne, et dørskilt, kalender af mine fine nevøer, en fin sweater med bling, huspleje, Tupperware, TripTrap saltkar, Guardians of the Galaxy bluray, et pelset tæppe, og af min skat og familie fik jeg Kay Bojesen aben <3 p="">


Så nu ligger jeg her under mit nye tæppe og er bare en glad julegris. Jeg elsker julen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!