onsdag den 10. december 2014

Julegavetips: Stylepit

Ja nu er jeg jo så heldig at jeg allerede den 4. december kunne slappe af angående julegaver. Der tog jeg nemlig en tur til Fisketorvet alene for lige at købe nogle julegaver og Michaels adventsgaver - og da jeg kom hjem bestilte jeg de sidste på nettet. Så er det jo klaret.

Og jeg elsker virkelig at shoppe online - næsten ligeså meget som at shoppe IRL. Men i november og december er der kaos i butikkerne, og det orker jeg ikke. Så er webshops min bedste ven. Jeg har i mange år handlet på der der i gamle dage hed Smartgirl, og som nu hedder Stylepit. De har rigtig mange produkter, fri fragt over 499 kr og lige nu pga. julen er der fri retur frem til den 31. januar 2015.
Nogle af mine yndlingsprodukter som de fører er blandt andet:
- Jofama : Læderjakker i virkelig lækker kvalitet og design
- Nike : Alle kender vel sportsmærket Nike. De har bare de fedeste sneakers og træningstøj
- Nümph : Modetøj med en lidt skæv vinkel og fine mønstre
- Marc Jacobs : Mit yndlingsmærke indenfor parfumerDe har så sidnsygt mange mærker og produkter at uanset om det er mor, bror, søster, niece eller mormor du skal købe gave til - så skal du nok finde noget. Jeg anbefaler at tage et lill kig på deres julegaveinspiration - hvis man ikke lige selv har en idé.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!