søndag den 25. januar 2015

Et nyt spændende år

2015 starter allerede helt fantastisk - af mange grunde..

Grundet nogle lidt uheldige hændelser har Michael og jeg købt en bil - så det betyder at jeg nu igen er den lykkeligt ejer af en VW Up! Jeg er og bliver altså bare en Volkswagen-fangirl - det er ikke noget jeg vokser fra nu tror jeg. Min 3. VW og jeg kunne ikke være mere lykkelig. Da Michael skal over til Sverige hver dag har han bilen til hverdag - og de dage han har fri fra arbejde kan jeg tage den. Jeg må sige at bare det halve år jeg ikke har kørt bil jævnligt har gjort mig lidt usikker bag rettet. Man skulle tro at når man inden det havde kørt bil nærmest dagligt i 8 år, så kom man hurtigt ind i rytmen - men tror det er fordi jeg nu kører rundt i Københavnstrup hvor der stadig er mange veje jeg ikke har kørt på. Men at have bil - det er sgu skønt.
Og så en lidt mere spændende nyhed - og egentlig noget som vi snakkede om allerede inden nytår. Michael og jeg flytter sammen! Jeg har sat min lejlighed til salg, og når det er på plads flytter jeg ud i Michaels rækkehus (nok først til foråret/sommeren). Det går ret godt med at få den solgt *knock on wood* - og jeg har valgt Sælg-Selv løsningen med boligportalen, af den simple grund at min lejlighed er fucking lækker og den burde sælge sig selv. Så skal en ejendomsmægler ikke tage 30.000+ kr for det :) Så inden længe bliver jeg rækkehus-housewife på Amager - noget jeg ikke havde troet skulle ske! Så til venner og veninder - grillfest & cocktails til sommer?

Når jeg tænker bare et år tilbage, hvor jeg sad bundulykkelig i et andet land - til nu hvor jeg er hjemme i Danmark, har min skønne familie, skønne kæreste, skønne venner, skønne kollegaer og t generelt skønt liv. Jeg har selvfølgelig stadig mine nedture, men nu er det mere over småting - såsom at jeg skal betale ekstra for baggagen på det fly vi skal rejse med til maj. Lol - førsteverdensproblemer.

Jeg tror på 2015 mere end jeg har troet på de sidste par år..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!