mandag den 5. januar 2015

Nytårsaften

Nytårsaften - det er sådan en aften man altid bygger op til at vær noget stort og glamourøst, og så skuffer det oftest. Derfor havde Michael og jeg allerede i august planlagt bare at holde den sammen, bare os to.

Til at starte med havde vi bestilt værelse på Bella Sky, og ville fejre nytår i sengen med sushi med udsigt over København. Men til 2000 kr, bare for at OVERNATTE, virkede det lidt overkill. Man kan jo sove i egen seng ganske gratis, og nu hvor man alligevel bor i København ...

Så det endte med at vi bestilte bord på Hereford Village, 4 retters med fri bar. Vi gjorde os klar, og var inde ved rådhuspladsen klokken 19 - forretten var rigtig god, og resten var også godt, men jeg synes ikke at buffet og "god mad" hænger sammen, så at stå i kø med en tallerken i hånden trak lidt ned :) Vi hyggede os rigtig meget, og ved 22-tiden var vi klar til at tage hjemad. Jeg har lidt af en fobi for fyrværkeri - det er så fint, men alt det larm og faren skræmmer mig. Derfor ville jeg ikke være inde ved Rådhuspladsen ved midnatstid..

Nette sendte en SMS da vi var på vej hjem, om hende og Kenny måtte komme forbi med lidt champagne. Man siger da ikke nej til godt selskab! De kom forbi og så blev det en vildere fest :)


Dagen efter havde jeg flere tømmermænd end jeg havde regnet med - dumme rusiske champagne! Men vi havde en rolig dag på sofaen - eller måske ikke så hyggelig. Jeg havde svedture og så frøs jeg, og jeg kunne ikke spise noget uden at få kvalme. Sidst på dagen, efter vi havde været ude med Bisse og få frisk luft var vi klar til mad. 2 stk snaskede burgere blev bestilt - og jeg kunne kæmpe mig igennem halvdelen. Puha..

Og mit nytårsforsæt er: Forbliv ligeså awesome som i 2014. Jeg havde en skøn start på året med en masse træning i Sverige. Efter jeg flyttede hjem blev det ikke til så meget træning, men jeg elsker faktisk min krop som den ser ud nu - efter 7 måneders "almindelig kost" og 5 gange træning :p Vi skal op og træne mere end 5 gange i 2015, men det skal heller ikke blive til de der 3-4 gange om ugen jeg dyrkede i Sverige. Det er livet for kort til - jeg vil være stærk og sund. Ikke fucking fitness-atlet! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!