torsdag den 14. maj 2015

Color Run 2015

I søndags vågnede jeg TIDLIGT hos Nette fordi vi skulle op og igang. Nette kørte ned for at hente Michala mens jeg tog mig et bad og efter en gang morgenmad hoppede vi i vores "uniformer". Ja - fordi når man har mulighed for at opføre sig som 15-årige fjollehoveder sammen med 10.000 andre, så takker vi da ikke nej til det.

Vi købte billetterne for små 3 måneder siden sammen med mor, Søs, Moster, Julie, Line og Tanya Ja og så have jeg talt forkert så vi et par dage før løbet opdagede at vi havde en billet for meget. Så Michala kom med i sidste øjeblik men hun er jo herlig så det gjorde bare dagen endnu bedre!

Vi tog derud klokken 10 og mødtes med mor og søs. De fik også "uniformerne" på - minus pandebånd og solbriller - og så hoppede vi rundt for at holde varmen mens vi ventede på de andre. Det var virkelig ikke det vejr jeg havde regnet med (get it!) - men jeg var iført 2 langærmede og en hoodie indenunder min Color Run t-shirt.

Da vi alle var samlet fik vi Mads til at tage et billede af hele gruppen - det var meget godt vi fik et før-billede fordi allerede da vi stillede os i kø til start var der farve-storm! Ifølge mor stod vi i kø i 45 minutter men det føltes ikke som så længe - nok mest af alt på grund af musikken de spillede undervejs og den gode stemning.


Langt om længe nåede vi frem til startfeltet, og da vi blev sat igang løb alle omkring os, mens vi luntede/gik! :p Har man betalt over 300 kr for et løb skal det nydes til fulde - det er ikke den dag man skal slå rekorder ifølge mig. Det tog en lille time at færdiggøre løbet og vi kom i mål meget flotte i farven.
På festivalpladsen skulle vi have brugt vores farveposer, så det kom der denne video ud af :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!