torsdag den 28. maj 2015

Forskud på sommeren: Kreta 2015

Det er efterhånden et par måneder siden vi bookede rejsen, så da dagen endelig kom hvor mor, Michael og jeg skulle til Kreta var vi godt trætte af at vente! "En rejse med sin kæreste og sin mor" - tænker du måske. Og ja - lige præcis. Michael og jeg overvejede en rejse allerede sidste efterår men kom ikke afsted - og mor og jeg har rejst sammen før, så hun slipper ikke for at være min rejsepartner bare fordi jeg har fundet min Michael. Og jeg spurgte naturligvis ham først for at være sikker på at han gad en uge med svigermor - men heldigvis er der ingen problemer der :) Phew..Michaels mor kørte os i lufthavnen sidste mandag og efter 7 timers rejse (3 timers mellemlanding i Athen - hvor jeg savnede charterfly MEGET!) ankom vi til hotellet i Agia Pelagia. Det var fransk-eget og på ingen måde noget fancy - men vi skulle bare bruge et sted at sove, en pool og morgenmad. Og det er sådan ca. også det eneste vi brugte hotellet til - selvom vi havde halvpension - fordi efter den første aftensmad stod det klart at det var vel værd at bruge penge på at spise ude end på hotellet.

Vi tilbragte de første par dage enten ved poolen eller på stranden. Lydbog og en solseng - all I need! Og 6 ud af 7 aftener var vi ude og spise på nogle af byens gode restauranter. Og vi fik tzaziki HVER DAG - og det blev en målestok når vi sammenlignede restauranter. Den bedste fik vi på The Home - men den bedste middag var på Taverna Mythos, den aften vi bestilte "græsk tapas" i form af 7 forretter - MUMS!
Ugen gik med andet end solbadning og øl. Der var da en enkelt aften vi tog ud og drak cocktails og røg vandpibe, Og andre aftener blev brugt med UNO, Yatzy og Fisk.
Og så var der jo den gråvejrsdag vi simpelthen besluttede os for at leje en bil (Michael kørte - no suprise there) og køre til Knossos. Det var desværre ret skuffende og der var lidt for mange som havde tænkt det samme som os den dag. Især franskmænd - damn de er allevejne dernede. If I see one more frog-eater ...... Men Michael fik diskuteret lidt med GPS-Caroline (hun hedder jo normalt altid Kirsten ifølge mig - eller Kerstin på svensk - men når hun taler engelsk blev det Caroline) - og fik kørt ned af nogle meget stejle og snoede veje hvor mine tæer kravlede helt ind under mine fødder, og mine knoer var hvide af at holde fast i sikkerhedsselen. Holy Moly - adventure for alle pengene!Så nu har vi alle 3 fået en god grundfarve til sommeren - så vi er ved at være klar. Så her på mandag når vi kan skrive 1. juni - så vil jeg gerne have 20+ grader og solskin helt indtil september - TAK!