tirsdag den 5. maj 2015

Is it May already?

Hov - jeg har sgu da ikke været alt for god til at skrive herinde. Grunden er vel at jeg har haft travlt med livet IRL - og ikke har fået prioriteret at skrive om det. Det betyder ikke at det går skidt - tvært imod.
Frivillig til TV2 Charlies Hjertegalla med LNE folket

Siden sidst har jeg forladt mit elskede LNE og alle de dejlige kollegaer derude. Det var et rigtig fedt år, men til sidst manglede jeg bare et eller andet i hverdagen. Jeg søgte "ønskejobbet" da et jobopslag dukkede op på Jobindex og 2 jobsamtaler senere tilbød de mig det. Dem der kender mig ved hvor det er, og dem der ikke gør klarer sig nok. Jeg er rigtig glad for det - der er fart over feltet, jeg får brugt min hjerne lidt igen, og stedet har ovenikøbet de sødeste kollegaer. Det er så vigtigt for mig med jobtrivsel, efter katastrofen i Sverige - så da jeg hurtigt faldt til på det nye job og kom hjem med verdens største smil på de første par dag, så var der ro i mavsen.

Ja - jeg bruger MAC på arbejdet! #hvemhavdetroetdet
Men de har sushi-fredag - like this, erry Friday!!
Noget andet er at min Michael og jeg er flyttet sammen - på Amager. Så var det godt vi købte den bil der - eller nå nej, jeg tager bus - metro - bus hver morgen! :) Men kun fordi jeg kun sparer 15 minutter ved at tage bilen, og med det offentlige kan man slappe af, høre musik eller lydbøger, og vigtigst af alt - glo på mennesker! :) Det er rigtig dejligt at se begge vores navne på (pakke)postkassen, have vores ting i hjemmet og have startet VORES fremtid sammen. Det lyder så kliché agtigt - men det er sådan jeg har det!


Bygge-parret-selfie!


Og ja - så skal vi snart have en velfortjent ferie sammen. Jeg krydser fingre for sol, men bliver det regnvejr har jeg allerede købt Journal 64 og Marco effekten! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!