mandag den 1. juni 2015

Kom så sommer og sommertøj!

Er jeg den eneste der render rundt og undrer sig over hvor forår og sommer bliver af. Danmark skuffer aldrig når det kommer til at overraske på vejrfronten. Man skulle tro at Maj måned betød 15-20 græder og flere solskinstimer en regntimer. Sådan var det jo sidste år. Meeeen - surprise! Ikke i år. Color Run sidste år var også i godt vejr - men ikke i år. Ja ja - jeg skal ikke klage. Jeg som netop har fået forskud på sommeren med en lille forårsferie sydpå. Men nu går der nok laaang tid inden jeg skal rejse igen, så nu må sommeren godt snart komme.

Sommer betyder andet end sommer, sol og lange lyse dage. Det betyder også at det igen bliver tid til at shoppe, ihvertfald i mine øjne. Jeg kan ikke lade være - lidt som efteråret betyder en undskyldning for at købe nye varme trøjer og lune leggings. Og foråret betyder at man kan smugshoppe sommerens nye outfits - shorts, nederdele, sommersko, og søde blondetoppe. Og så vender jeg mig altid til webshopping på nogle af mine favoritwebshops såsom Stylepit. Men jeg er af natur en nærignumse - så hvor jeg kan spare, skal jeg spare. Så jeg går altid på jagt efter rabatkoder, og det var netop i forbindelse med denne "jagt" at jeg stødte på Flipit - og deres Stylepit rabatkoder. Der er både procentrabatter og kontantrabatter - så til alle jer andre som vil få så meget nyt sommertøj for så lidt som muligt - you're welcome :)
 

Og så vil jeg bare ønske jer en god sommer - nu hvor juni starter og dermed SOMMEREN starter. Så fat det dog, vejrguder! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!