tirsdag den 23. juni 2015

Ride or die!Det skal lige siges at overskriften på ingen måde er ment seriøst – jeg er slet ikke hardcore nok til det!

Men som nogle måske har observeret var jeg på motorcykeltræf med Michael forrige weekend. Det var sjovt! Og så var det jo lige at vi faldt i snak om at der var en der kendte en som solgte den motorcykel Michael har drømt om. Bum bum – og så gik der ikke længe før jeg var blevet ejer af en motorcykel. Hvorfor blev jeg ejer – fordi jeg kan! Så da vi var ude og hente kværnen var det anden gang, i hele mit liv, at jeg sad bag på en motorcykel. Og der var vidst nogen der glemte at fortælle at vi skulle på motorvej. Kender du det, når nogen får lokket en op i en forlystelse i Tivoli med lovning om ”det er slet ikke farligt eller uhyggeligt” og så er det først når man sidder fastspændt i sædet, at man opdager at der er både loops og flips? Jo – lidt sådan havde jeg det lige der, da blinklyser pejede mod højre og jeg så motorvejsskiltet. Holy Cow! Men det gik jo fint – naturligvis – fordi min skat kører forsigtigt (ihvertfald med mig bagpå!).

Og så i løbet af ugen købte jeg et par motorcykelbukser i min egen størrelse, så jeg var klar til en weekend på motorcykel. Kinda. Jakken er lånt af Michaels bror og hjelmen af hans søster. Og bikerstøvler, det har enhver ex-punker med respekt for sig selv vel. Så er man godt kørende!

Vi tog afsted lørdag efter haglen stoppede (hagl i juni, I mean puh-lease!) ud til Michaels far for at skrue lidt på motorcyklen og aflevere vovsen. Så kunne jeg sidde lidt i solen og blomstre og hjælpe lillesøster med at pakke, nu hvor hun havde fået sin første egen lejlighed! Så ved 16 tiden kørte vi afsted af de små landeveje, for så at ankomme nede på Chry og Kenneths gård lidt over 17. Vi fik hele rundturen og hold da op det er stort. Det er noget af et projekt, som helt sikkert kan blive mega fedt! Derefter kørte vi hjem til mor, og hoppede langt om længe ud af motorcykeltøjet. Vi ville gå op til kusinerne for at låne en bil, så vi kunne handle lidt aftensmad – men de sad og spiste med kæresterne og Onkel Niels, så vi blev tilbudt at spise med. Mums! Efter maden kørte vi over for at købe snacks til fodboldkampen, så Michael var underholdt mens mor og jeg småsludrede.

Søndag kunne jeg sove længe, næsten. Og efter morgenmaden besluttede vi os for at tage ud til Café Mocca, fordi jeg havde sgu ikke været en god kæreste og tage ham med derud før. Vi spiste noget lækker mad og overvejede en is, men droppede det fordi det der forbandede sommervejr, er ikke særlig sommerligt! Så var det tilbage og pakke ned til turen hjem. Først lige et smut forbi Annette og Kenny og se fremgangen i deres hus. Shit der er sket meget! Og så videre til mormor og morfar lidt længere oppe af vejen, hvor vi blev budt på slik og sodavand. Og så var vi så småt klar til at vende snuden hjemad – langs Gl. Køge landevej så der var godt med rundkørsler og andre motorcykler at hilse på (ja jeg kaster håndtegn på MC’en!). Vi kørte ud til Michaels far og hente vovsen (og bilen – chill!), og så et smut forbi Amandas nye fede lejlighed, inden vi endelige, ENDELIG, endelig kom hjem. Det blev til kartoffelmos med brændende-millionbøf-kærlighed og Transformers film på TV. DAMN – så kunne man godt lige bruge en weekend ovenpå sådan en weekend. Men jeg fik set næsten alle mine loved ones fra Sydsjælland på en weekend. Familien Gamsbøl-Christensen har vi endnu til gode.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!