tirsdag den 15. september 2015

Er jeg gravid?

Er jeg gravid ...


Det er en baby på billedet - en fooood baby, med abs! Men det er et spørgsmål jeg får mere og mere, på det seneste. Det er måske ikke så mærkeligt, hvis man tager min alder i betragtning og de ting jeg "liker" og deler på Facebook.

Men nej!! Langt de fleste af de piger jeg har været venner med gennem tiden er blevet mødre - men langt de fleste af dem har også haft meget bedre held med at finde deres baby-daddy for længe siden. Eller det troede de! Og ja mig - jeg måtte kysse en par frøer før jeg fandt min prins. Og ja - jeg ved godt at man aldrig kan vide det, men jeg kan ikke lade være med at tro, føle og håbe at Michael er min "the one".

Og jeg er 25+++ år gammel, så det er vel ved at være "på tide" ifølge nogle. Men jeg har altid haft et ønske om at "gøre tingene i rette rækkefølge". Det sidder dybt i mig at jeg sgu ikke vil være som Næstved-trunterne med 3 unger med 3 forskellige fædre. Åh gud - der er sgu gået en reality-serie tabt der. "Næverly Moms".

Nej, hvis jeg får mit ønske opfyldt er det at blive gift først. Jeg har altid haft den indstilling at man skal finde en person man vil leve med resten af livet - og kommer der børn er det vel en bonus og ikke et krav. Og faktisk har jeg indtil for ganske nylig ikke været sikker på jeg skulle have børn. Jeg elsker at rejse, jeg elsker frihed - og jeg kan bare se hvordan det forsvinder for dem som bliver forældre. Jeg var ude i tankerne om en ego-tilværelse med my one and only: lækker central lejlighed i København, spontane rejser her og der, feste til den early mårn, og bruge penge på moi-selv. Det er sgu heller ikke værst. Hvad det ender med - nobody knows! :)

Men bak af. Hvis/når jeg bliver med rogn, så annonceres det ikke med et "diskret" #jordmoderbesøg på Instagram eller at jeg deler et billede af en VW Barnevogn (men errrrmygawd, den skamandahaaaa'). Jeg håber på at være lidt mere kre-kre-kreativ :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!