torsdag den 3. september 2015

I got my hurrrr did!

Jep - det er sket. Mit hår er blevet kortere - en hel del kortere!

Jeg har villet have langt år så længe jeg kan huske - og nu var det endelig blevet langt. Men hvad bruger jeg det til? Nada - jeg har altid bare hestehale eller knold - eller en sjælden gang er det løst. Men jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre med det. Jeg har for nogle uger siden lært at lave fransk fletning på mig selv - som 28-årig! LOL! Så da Michael og jeg så Toppen af Poppen (yep, du læste rigtig) forrige søndag - så vi en frisure som Barbara Moleko havde haft engang hvor vi begge bare sagde "F*** hvor er det en fed frisure". Og det var en ret kort frisure. Vi kom til at snakke om det, og jeg fortalte hvordan jeg egentlig i mange år har ønsket mig kortere hår, men bare ikke har turde klippe det. Kortere hår virkere bare mere sjovt, og nemmere at arbejdere med. Der er jo ikke så meget af det.

Men så gav han mig modet til at få det klippet - han var nemlig sikker på jeg ikke var mindre smuk med kortere hår. Og hvis jeg ville gøre det, skulle jeg gøre det! Boom-shakalak - jeg bookede en tid hos min norske tøs den efterfølgende tirsdag! Jeg brugte en del tid på Instagram, Pinterest og Youtube for at se hvordan man kan style en såkalde "long bob" eller "lob" som var den frisure jeg gik efter. Der var massere af inspiration så jeg følte mig mere og mere excited! Her var billedet jeg tog med til min frisør..


På dagen ringede de og fortalte hun var syg, så jeg kunne vente til hun blev rask eller få en anden frisør. Jeg valgte at tage chancen med en anden frisør, fordi ellers ville jeg nok chicken out. Jeg mødte op og fik en lækker farve og flot klipning. Men HOLD NU KÆFT hvor var det for dyrt - 2200 kr!!!! For at klippe mit hår af og lave balayage. Jeeeez jeg tror ikke jeg skal bruge den frisør igen :/ Æv.

Jeg har nu prøvet at have det glat, krøllet med krøllejern, ladet mine egne krøller slå sig løs, og bare med lidt saltvandsspray. Jeg glæder mig nærmest til at skulle vaske hår nu, fordi det er så meget nemmere - og efter det er vasket kan man prøve at style det på en ny måde. Fun!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!