tirsdag den 1. september 2015

Sliders - et rigtig madhit!

For nogle uger siden besluttede Michael og jeg os for at lave Sliders en fredag aften. For dem der ikke kender til konceptet er "sliders" egentlig bare små burgere, som man laver i forskellige varianter så man kan smage flere burgere til et enkelt måltid.
Vi handlede ind til 5 forskellige udgaver, men endte kun med at kunne spise 4 af dem før vi var mætte. Kohberg er heldigvis begyndt at lave slider-boller som man kan købe i supermarkedet (vi købte dem i Føtex) - dog er de liiiiidt små. De er GONE på 3-4 mundfulde. Men vi tog nogle gode billeder af burgerne, så dem vil jeg lige dele med jer - and get them hunger-juices flowing! Men se hvor små burgerbollerne er - det er lidt synd..

Michaels far og Birgitte startede for nylig en tradition, hvor man spiser mad hos dem den sidste mandag i måneden. Vi skiftes så til at vælge og lave maden. Første gang var det Renés Spaghetti Bolognese og så igår var det Michael der skulle vælge - og han valgte SLIDERS. Vi valgte de 3 bedste varianter fra vores slider-aften og fik handlet ind til dem søndag. Vi har jo ferie så igår bagte vi vores egne burgerboller - efter Annemads opskrift. Da vi kom ud til René og Birgitte var det igang med at caramelisere løg, stege bøffer, skære agurker, mozerella og avocado.

Alle 3 varianter bestod af vores hjemmebagte boller + en klassisk oksekødsbøf. Her er de varianter vi valgte at lave (nedefra og op):

- Grækeren: mayonaise, salatblad, bøf, mozerella og grøn pesto.
- Mexicaneren: chilli-aioli, avocadoskiver, bøf, salsasauce, knuste nacho-chips.
- Amagerbro'eren: mayonaise, bøf, spejlæg, karameliserede løg, Jack D BBQ sauce.De blev serveret på fade med ekstra af tilbehøret på bordet, for dem som ville tilføje noget mere. Men de fik thumbs up af alle: René, Birgitte, Casper, Amanda, Kim og Kenneth - så det var dejligt. Og jeg slog en 6'er med terningen så det er sørme MIG der skal vælge maden til næste gang. Yay!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!