fredag den 1. januar 2016

Året 2015

Så er endnu et år gået, og så er det oplagt at se tilbage på året der gik (gak).

M havde en ulykke med sin bil i slutningen af sidste år, så vi startede 2015 med at købe en bil sammen. En dejlig VW Up! der mindede en del om den jeg havde i Sverige. Det er jo en kvik lille bil som får os fra A til B - men nu er det mest M der bruger den pga hans arbejde. På det tidspunkt vidste vi jo ikke at vi et halvt år senere, også ville være motorcykel ejere. Pretty badass ikk?

 Jeg startede året som Super User i en teknisk support afdeling - et job med en masse skønne mennesker. Men det trak i mig at komme tilbage til Customer Service - så da jeg 1. april kunne starte et nyt spændende sted var det ikke værst. Jobbet er absolut spændende men også til tider en smule stressende, noget som min krop her sidst på året har ladet mig mærke. Det løser sig nok, og bedst af alt er de søde kollegaer. Man kan stå ud med mig, når man er omringet af dejlige folk.

1. april var også datoen hvor jeg flyttede fra lejligheden i Brønshøj, og ud i Michaels rækkehus i Dragør. Min superseje svigerfamilie fik flyttet alle mine ting til det nye sted på ingen tid. Jeg er så hamrende heldig at min perfekte kæreste har så dejlig en familie. De er supereffektive, kærlige og støttende, og jeg er så taknemmelig for at de har accepteret mig. Ja så flyttede vi officielt sammen, så vores fælles ting fik fast plads og vi kunne lave vores lille rede. M fik et gaming rum, som vi etablerede i skunken, så han nu har masser af plads til hans træning. Bisse bor nu permanent hos os, så nu er vi en lille familie med Pappabjørn, Mammabjørn og Bissebjørnen!

Et af mine yndlingsbilleder fra 2015 er taget på Color Run i København. Min mor, søs, Tanya, Nette og Michaela. Det var skidekoldt men det var ret sjovt. Jeg satser på 2016, hvor de har lagt det senere på året og lovet mere farve og mere musik!


Det blev en uge på Kreta med M og min skønne mor. Da vi havde sommerferie senere på året var vi et smut i Sverige, så det var vel også en rejse - op til Fridafisen (en af de søde nye kollegaer jeg fik i år - min Ugglis).Om sommeren var vi til bryllup - Annette og Peers bryllup. Jeg har ikke været til bryllup siden min søsters, og man kan ikke lade være med at blive lidt småforelsket til sådan nogle ting. Stemningen, kærligheden -  det er specielt. Annette lod mig være en del af det hele - gav hende smykker på inden vielsen, og jeg kørte med hende og Casper ned til stranden inden vielsen. Meget stort. Det var så smukt det hele!

Jeg klippede mit hår - sådan rigtig klippede det i år. Normalt trimmer jeg det bare, men jeg trængte til forandring. Det var fedt med nyt hår, og at blive nødt til at gøre noget med det andet end bare at smække det i en hestehale hver dag.
 Året 2015 har været fantastisk. Der er sket rigtig mange positive ting, og det er så meget at de negative ting ikke er noget jeg kan komme i tanke om lige nu. Jeg er rigtig heldig at jeg har den familie og svigerfamilie jeg har. De søde venner og veninder. Og min elskede Michael. Jeg har aldrig været i så lykkeligt og harmonisk et forhold i hele mit liv (tænk lige over den engang. Vi er glade hver dag - vi kan tælle vores rigtige diskussioner på 1 hånd. Vi fjoller, vi griner, vi danser vores daglige dans, vi diskuterer og tager beslutninger. Vi passer bare sammen, og jeg vil ikke have nogen anden! Min elskede Jujubean - min Michael

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!