lørdag den 21. maj 2016

Husejere!!

Vi er flyttet i hus! Dem der har fulgt med på sidelinjen har nok kunne mærke at det har været lidt af en process. Vi havde møde med banken for over et halvt år siden, bare for at vide hvad kunne man låne til hus, hvis man nu ville. Det var mest bare for sjov, men jeg hyggede mig med at se på huse online og vi tog også et par fremvisninger.
Men i slutningen af februar, en søndag kiggede jeg på et hus som havde alt det vi ønskede, og som en bonus lå det i Brøndby. De andre huse vi havde set på var i Taastrup, Hedehusene, Fløng og det krævede en ekstra bil. Dog var huset lige 200.000 over det vi ville betale. Og dagen efter var huset sat lige præcis 200.000 kr ned – skæbnesagtigt! Vi fik booket en fremvisning med mægleren Jesper Larsen fra Hallberg Bolig – og magen til Jeppe K. wannabe skal man lede længe efter. En rigtig smart-i-en-fart type! Han lavede vores fremvisning om til et åbent hus, uden at meddele os om det – så pludselig var vi 3 par ude og se på samme hus. Den information havde givet os via telefon var ikke korrekt – blandt andet at der var nyt tag når det bestemt var løgn. Og han kunne ikke svare på nogle spørgsmål til fremvisningen og kom i stedet med undskyldningen ”Jamen han har jo 50 andre huse til salg” – so what, makker – nu har du fremvisning af det her hus og lidt forberedelse må man godt ligge i det! 
Da vi kom ud for at tage salgskontrakten med hjem, sagde han at han havde flere fremvisninger på huset i denne uge og hvis man ikke skrev under nu solgte han det nok bare til anden side. Sådan en ulækker måde at presse folk – så vi skrev under med det samme og gik derfra med uro i maven i stedet for glæde. Torsk!
Nå men huset var skønt og vi ville jo have det. Banken sagde ok, og det samme gjorde advokaten og så var det sælgers bank vi ventede på – hvor vi fik det endelige svar på ferien i Thailand. Så kunne man jo passende fejre med en drink i kokosnød!
Heldigvis havde vi aftalt en hurtig overtagelse, så allerede 1 maj kunne vi få nøglen. Min skønne svigerfamilie aka flyttetornadoen fik malet hele hytten indvendigt så vi den 5. maj på Kristi Himmelfarts dag fik flyttet alle ejendele ind i huset! Stort. Den weekend som fulgte var med 20+ grader, og selvom Michael desværre skulle arbejde kunne jeg tage imod en masse skønne gæster: min dejlige mor (som blev i 3 dage!), min søster og hendes drenge, min moster og onkel, alle mine svigerforældre (jeg har mange fordi jeg er heldig!), mine svigerinder samt kæreste, motorcykelklubmedlemmer, min veninde Nette, min bror og Tanya. Så meget lykke og kærlighed at mavesommerfuglene boblede konstant!
Min elskede Michael og jeg er husejere, og har det fineste lille hus på Vestegnen!! <3 b="">