torsdag den 4. januar 2018

Frost yourself (Chanti)

Er det kun mig der elsker filmen "What Women Want" med Mel Gibson? Jeg kom bare til at tænke på det slogan som de finder på til et smykkefirma i den film - Frooooost yourself!

Jeg elsker smykker, selvom jeg ikke er så god til at gå med smykker hver dag. Af øreringe går jeg med enten mine guld-hoops fra min bror eller med de fine diamant-ørestikkere jeg fik i 30-års af Michael. Nogle gang går jeg med mine navnehalskæde, men kun indtil jeg bliver træt af folk der spørger om der står "Rina i René"? Håhå, så sjovt! Men fingerringe er jeg faktisk blevet god til at gå med. Jeg går med to ringe i oxideret sølv fra Chanti.dk. Jeg tror jeg har haft dem i 4-5 år nu, og jeg burde nok få dem oxideret igen så de bliver lidt mere sorte i sølvet.

Men det er faktisk ret tit jeg går ind og oser på Chantis hjemmeside. De er kendt for at sælge smykker online til rigtig gode priser. De er meget billigere end guldsmedene rundt omkring i landet, og de kan også gravere i vielsesringe og den slags.

Og som sendt fra himmelen fik jeg tilsendt denne fine fingerring i 9 karat hvidguld med blank overflade og 13 facetslebne hvide zirkoner fra Chanti. Det er jo enhver blingomans drømmering, bare se hvordan den skinner i lyset. Man bliver helt glad hver gang man ser på den! Jeg vil helt klart anbefale alle at gå ind og se deres udvalg af ringe her. Det behøver slet ikke være dyrt for at være fint!Deres grossistside kan man finde på www.chanti.com