onsdag den 24. januar 2018

Let’s talk about brows, baby!Bryn! For at være helt ærlig så var jeg nok 27 før jeg opdagede at når man lagde make-up så var der mere end bare øjne og læber. Pludselig opdagede jeg hvilken forskel det gjorde når man også lige tegnede sine bryn op. Det rammer ligesom ansigtet ind, som man siger. Jeg er en af de piger som ikke overplukkede sine øjenbryn da det var IN at de skulle være supertynde, så jeg mangler ikke mine øjenbryn kan man sige. Men jeg har måske ikke altid været så vild fan af formen på dem. Så de sidste par år har jeg gået og overvejet om jeg skulle have tatoveret mine bryn. Får man dem lavet alt for buede i formen ligner man bare en Barbie dukke, og får man dem lavet for mørke ligner man hende fra Dodgeball! Når man er mørkhåret som mig kan man lettere bære at få dem mørke i det, men alligevel skal de ikke være kulsorte.


Nå nå – men så faldt jeg over et opslag på facebook fra ”Permanent Makeup by Sabine M” med et rigtig godt tilbud på bryn + eyeliner og så kunne jeg ikke lade være med at skrive til Sabine. Hun var rigtig hurtig til at svare på min besked og spurgte om jeg ville komme til en gratis konsultation hos hende, og det ville jeg jo gerne. Så samme søndag mødte jeg op på adressen i Rødovre – og da Sabine tog imod mig i døren ved jeg ikke hvorfor men det føltes som om jeg havde kendt hende i årevis jeg var lige ved at give hende et goddag-kram. Sabine tog sig god tid til at forklare hvordan permanent makeup udføres og hvad det indebærer. Hun var så rolig og dygtig til at forklare, og hun tegnede endda mine bryn op med blyant for at vise hvordan det kunne se ud så jeg bare følte mig helt tryg! Så da der var gået ca. 45 minutter og konsultationen var ved at være slut spurgte hun hvordan jeg følte for at booke en tid – og jeg sagde straks ja. Da Sabine checkede hendes booking system og sagde hun havde en tid om 30 minutter fik jeg lige sommerfugle i maven et øjeblik, men sprang så ud i det og takkede ja.

Jeg kørte lige ud og finde noget at spise lynhurtigt, og kom så tilbage en halv time senere. Da jeg jo allerede havde fået mine bryn tegnet op i den form jeg ønskede, spurgte Sabine om jeg havde mod på at tage første ”runde” tatovering uden bedøvelse, da bedøvelsen ville fjerne det hun havde tegnet op. Ok så! Man har vel en 8 timers tus på ryggen så man kan vel klare 10-15 minutters bryn-tatovering. Jeg blev lagt under et tæppe på briksen og så gik vi i gang. Og heldigvis var det ikke så slemt med smerten - bevares, det var ikke RART, men det var mest som en vibration og kradsen samtidig. Da begge bryn havde fået første gang kunne de få bedøvelse på inden de skulle have runde to. Og det var meget bedre med bedøvelse – der mærkede jeg det dårlig nok.

Efter brynene var det øvre eyeliner som stod for tur. Jeg var nok mest nervøs omkring eyelineren og havde med vilje ikke søgt på Youtube efter videoer af det. Men jeg havde haft bedøvelse på øjenlågene i alt den tid jeg fik tatoveret brynene, så de var så følelsesløse som de kunne blive. Dog er det bare ikke rart at have en tatoveringsnål lige ved øjet, så mit øje havde svært ved at ligge stille, og som altid rendte mine øjne i vand, hvilket gjorde det sværere for Sabine, da blækket blandede sig med tårerne. Så hun måtte trykke til, til sidst for at få lagt farven under huden. Men det var hurtigt overstået og så kunne jeg få lov til at prøve så småt at åbne mine øjne. Jeg var faktisk RIGTIG glad for brynene som de så ud helt ny-tatoverede! Men jeg ved at de mister 40-60% af farven, og så skal de farves op igen om 4 uger. Næste gang får jeg udover bryn og øvre eyeliner også laver min nedre eyeliner. Det bliver rigtig spændende at se når det er færdig men jeg er ikke i tvivl om at Sabine giver mig et flot resultat!

Her er bare nogle billeder. Skal nok tage nogle bedre billeder om nogle dage + jeg har filmet lidt til at lave en video også. Patience, my friends..

Da jeg kom hjem fra Sabine i søndags, hvor jeg løfter brynene - de sidder ikke så højt normalt!
Tirsdag, dag 2 efter PMU.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!