fredag den 9. marts 2018

Kunst på væggene


Lige siden vi flyttede ind i huset, har min mor spurgt os hvornår vi hænger noget på væggene. Vi har sådan en gitter-opslagstavle fra IKEA hængende hvor der er en masse hyggelige billeder sat på med mini-klemmer. Men udover det har vi ikke hængt noget op, nok fordi jeg skulle være helt sikker på at møblerne stod som de skulle før vi lavede huller i væggen. Meeen man kan jo altid lappe hullerne hvis man skulle ombestemme sig, så det er lidt en lousy undskyldning.

M og jeg sad og så Familien Fra Bryggen - jeg er helt vild med det program, fordi altså Linse er bare underholdende og Geggo og Cengiz er så søde sammen. Men i det afsnit vi så fik de et vægbillede med et fotografi af hele familien på, og der sagde M at det ville han også have herhjemme. Det er da også helt vildt hyggeligt med en fint billede af de mennesker man elsker allerhøjest, hængene lige der på væggen så man ser dem hver dag! Vi har så lige 3 familier vi vil have billeder op af, så de må tages i 2018..

Og pudsigt nok næste dag, var der en reklame på instagram for et firma som hedder Saal Digital som gerne ville sponsorere med et vægbillede til de hurtige. Så jeg slog til og blev heldigvis udvalgt! Så M og jeg måtte lige stille op, så vi kunne få taget nogle fine billeder af os til væggen. Billederne kom og så bruger man Saal Digitals eget program til at sætte det op i det layout man ønsker, og så kan man købe direkte derfra. Ma kan vælge forskellige slags vægbilleder - canvas, skumplade, glasplade.. Vi tog skumpladen! Jeg tror de sender fra Tyskland og levering tog en lille uge.

Og nu er det hængt op, og det gør mig glad hver gang jeg ser på det <3 br="">

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!