onsdag den 1. august 2018

London 2018

Sidste år i januar var jeg i London for allerførste gang, og man kan vel roligt sige at jeg blev bidt. Så i år i maj tog jeg til London igen. Jeg rejste sammen med Amanda, og vi bookede rejsen (fly + hotel) gennem Takeoffer.dk .. Hotellet vi boede på hedder Thistle City Barbican Hotel og ligger ved Old Street Station. Så længe man er tæt på en Underground station, så er man jo godt kørende i London.

Denne gang skulle vi ikke være så turistet - nænej, i stedet var det en Harry Potter/shopping tur vi havde planlagt. Vi havde billetter til Wanrer Bros Studios Harry Potter tour - og det var så vildt at se rekvisitter og kostumer fra filmene helt tæt på. Hvis man er HP nørd som os, er det helt klart et besøg værd. Vi prøvede også Afternoon Tea - og det skal jeg helt sikkert hver gang jeg kommer til London. Måms! Og så var der shopping i Primark på programmet - der fik jeg så lige brugt omkring 1800 kr - men man får så meget for sine penge.

Og nu - billeder!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!