søndag den 19. august 2018

Vi skal være forældre!

Ja nu har vi selvfølgelig vidst det i lidt over 2 måneder - men glæden og spændtheden bliver bare ikke mindre! VI SKAL VÆRE FORÆLDRE!

Dagen før min 31-års fødselsdag sad jeg med en positiv graviditetstest i hånden - den allerførste positive graviditetstest i mit liv. Nej der var ingen upsere i mine teenage år! Det var helt surrealistisk og jeg kunne slet ikke vente med at fortælle Michael det. Desværre var han lige taget på arbejde - og jeg måtte så få 8 timer til at gå indtil han kom hjem. Fordi nej - det er ikke noget man sender en sms eller ringer om! Og han blev ligeså chokeret som mig til at starte med, og så kom smilet - og kysset!

Så vi er glade. "Well that's gonna change a lot" - som Michael sagde få sekunder efter han så den positive graviditetstest! Og det vil ændre meget, det vil ændre alt. Men vi er klar på det her nye kapitel i vores liv. Vi har jo villa, vovse(r) og VW - vi har stabilitet og den bedste familie omkring os. Så hvor galt kan det gå?

Baby KayJay - vi glæder os til at møde dig i Februar 2019 ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!