torsdag den 27. september 2018

Graviditeten, første trimester


At være gravid – sikke en rejse. Jeg er så glad for at jeg er nået til dette punkt i mit liv før jeg blev gravid. Det er som om at man er gammel nok til at nyde og reflektere, meget mere end jeg havde hvis jeg havde været i tyverne..

Jeg var plaget af kvalme fra 6. uge og frem til omkring 12. uge – og det var ikke bare om morgenen. Det var aldrig så slemt så jeg kastede op, men jeg var bare dårlig tilpas og havde kvalme det mest af formiddagen, og så kom det igen senere på dagen. Der var også to hele søndage hvor jeg bare havde heldagskvalme – typisk når det er kampdag!

Og apropos kampdage – jeg har da været på stadion 3 gange indtil videre. Vi plejer at gå til stadion fra Michaels far, som er en gåtur på ca 20 minutter, men jeg er blevet så forpustet hver gang. Og så har vi jo sæsonkort så vi sidder vi på den øverste tribune, og de trapper derop er KILLER! Men sidste gang vi var på stadion, den 16. september, der sparkede lillefisen nærmest non-stop i alle kampens 90 minutter. Jeg tror ikke hun kan undgå at høre larmen, inde i sin bobbel, og lillemor her synger jo med på alle sangene så det må være en fest at blive båret med til kamp! Det er nok det mest hyggelige ved at være kommet lidt længere i graviditeten – at man kan mærke de små slag/spark. Nå ja, og så fik jeg også lige afsløret at det er en lille pige vi venter!


Vi er ikke begyndt at ”bygge rede” endnu. Det værelse som skal være lillefisens er lige nu farmands gamingværelse. Vi skal forhåbentlig have renoveret kælderen lidt så han kan flytte derned inden februar, og vi kan indrette børneværelse. Men hvis vi ikke når det inden da, så når vi det bare senere. Hun skal jo ikke rigtig bruge sit eget værelse fra start da jeg gerne vil samsove. Men jeg har været på babyudstyrs-udsalg og købt lidt småting, og de store møbler vil vi købe brugt tænker vi. Og barnevognen er der også styr på, takket være dejlige kommende bedsteforældre!
Men ih hvor jeg glæder mig til at møde hende <3 span="">

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!