Om Bloggeren

Hvem er Rina Irene? Det er et meget dybdegående spørgsmål, så i stedet vælger jeg at komme med en overordnet beskrivelse.
Jeg er en  dansk pige som fra nu er tilbage i Danmark efter to år i Sverige. Jeg er uddannet Multimediedesigner og har arbejdet som webmaster i et par år og herefter med kundeservice på dansk og svensk. Ved siden af mit smånørdede computernusseri har jeg været model - primært i glamour/babe genren. Måske har man set mig i et blad eller avis engang..

I 2012 rykkede jeg teltpælene op for at flytte til Sverige. Grunden var kærlighed til en fyr, den fyr er ikke i mit liv længere men Sverige er blevet så stor en del af mit hjerte at det blev til to skønne år deroppe!

Bloggen er nok i kategorien everyday life/hverdagsliv og handler meget om træning og motion eftersom jeg i 2013 begyndte mit fit-life. Udover det kommer der lidt outfits-of-the-day. Jeg klæder mig efter principperne "farve er godt" og "ny dag, ny stil". Og så kommer der lidt forskellige opskrifter på mad og søde sager - og måske endda nogle af mine DIY projekter! Der vil være lidt (læs: rigtig mange) personlige tanker iblandt, og jeg vil forsøge at dele ud af min (sparsomme) viden om alt og intet.

Spørgsmål er velkomne - skriv en kommentar herinde.